Fizetés

A weboldalon feltüntett áraink az áfát tartalmazzák.

Fizetési lehetőségek  

a) Bankkártyás fizetés - SimplePay

Rendszerünk a gomb megnyomása után automatikusan a SimplePay (powered by OTP Mobil) oldalára irányít át a biztonságos tranzakció érdekében.

 

Elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard, Maestro, American Express.
Simplepay   
A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükséged:
  • Kártyatulajdonos neve (a kártyára írt névvel megegyező)
  • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
  • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
  • Kártya azonosító száma (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}.)

Az adatok megadása után kattints a "Confirm" gombra, ezzel válik véglegessé a megrendelés.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárlásokhoz.

b) PayPal

A PayPal rendszerén keresztül is fizethetsz oldalunkon, amennyiben rendelkezel PayPal regisztrációval. Itt bankkártyás fizetésre is lehetőséged van, melyhez gyorsan és egyszerűen létre tudod hozni profilodat. A "Megrendelés áttekintése" gombra kattintva az oldalunk átvezet a PayPal biztonságos fizetési felületére, ahol a tranzakciót egyszerűen lebonyolíthatod. Miután kitöltötted a kért adatokat visszakerülsz a Kosár oldaladra, ahol a "Megrendelés" gombra kattintva véglegesíted a vásárlást.

c) Előreutalás

Előre utalásos fizetés esetén elektronikus üzenetben küldjük a részleteket, amely alapján az utalás indítható. Az utalásra a rendelés leadásától számított 3 munkanap áll rendelkezésedre. Amint bankszámlánkra beérkezett a teljes összeg, már indítjuk is a csomagodat. Banki átutalás csak előreutalással lehetséges, utánvéttel nem.
Késedelmes fizetés esetén a megrendelést jogunkban áll törölni. A megrendeléstől számított 3 nap áll rendelkezésedre. 

Előreutalás választása esetén a következő információk alapján tudod végrehajtani a tranzakciót:

Kedvezményezett: Kopperfield Design Bt.
Számlaszám: 10402166-50526752-77751001
Bank: K&H Bank
IBAN szám: HU10 10402166-50526752-77751001
BIC: OKHBHUHB
SWIFT kód: OKHBHUHB

  

Biztonságos fizetés garanciája:


A biztonságos bankkártyás fizetésért a SimplePay (powered by OTP Mobil) független fizetési szolgáltató felel. A kártyaadatok megadása a webáruházon kívül a SimplePay Off-site felületén, legmagasabb fokú biztonsági tanúsítványokkal ellátott környezetben történik.

PayPal rendszerén keresztül történő fizetés esetén nincs szükség a kártyaadatok és bankszámlaszám megadására, mert a fizetési szolgáltató az eladó és a vevő közé ékelődik, így rajta keresztül zajlik a pénzküldés. A rendszer használatához szükséges egy elektronikus számla nyitása a PayPal oldalán, melyre átutalással, vagy befizetéssel pénz tölthető fel. Ezt követően rendezhető az online vásárlások értéke. A feltöltött összeg le is vehető az elektronikus számláról az aktuális kondíciós lista szerint. A pénzfeltöltés, pénzküldés és pénzfogadás ingyenes.

Az oldalon megrendelhető termékek árainak változtatási jogát fenntartjuk (különös tekintettel az aktuális akciókra) azzal a feltétellel, hogy a módosítás az oldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát kedvezőtlenül nem befolyásolja.